18. července 2021

Pavel se nám oženil na Moravu

Tamtadada tam tam ta tááááá! Slyště, slyšte! Báječná novina! Máme víc o dalšího jednoho oženěného člena. A protentokrát na Moravu!

Já su tak šťastný!

Náš tenor Pavel, kterého určitě dobře znáte jako sólistu v hitu Modlitba za vodu, už bude pro fanynky jenom platonickou láskou. Oženil se ve Strážnici na Moravě s Verčou – a my jsme byli u toho. Doprovodili jsme obřad a pak jsme si střihli ještě pár entro-kousků na oslavě, jak je naším milým (nebo nemilým? – Nevíme. Pište na cauki@komornientropie.cz) zvykem. Ženich samozřejmě musel předvést, co umí, aspoň v pár kusech. V těch jsme ho nemohli postrádat. A entropie zavládla ještě v jednom bodě programu. Předvedlo se totiž i Entrokafe generálního tajemníka a našeho ministra financí s občasnou pomocí-nepomocí šéfa propagandy. Pánové se brzy nestíhali za pultem otáčet, jaký o byl jejich výtvory zájem. No co vám budem – fronta dlouhá jak tejden před výplatou.

Mrkněte na fotky. Možná na nich poznáte, kdo přivezl do Strážnice na svatbu budoucí entromimčo. ❤

Chcete víc fotek? Najdete je tu.

Chcete nás vidět naživo? Chcete nás třeba na své svatbě, nebo na svatbě svých přátel? Jsme pro! Napište nám na Facebooku, Instagramu, nebo nám pošlete mail!